tiistai 5. maaliskuuta 2013

Marenkinen Täytekakku


 Marenkilevy jonka päällä on suklaa moussea, mousse on tehty edellisenä päivänä ja jäähdytetty pyöreässä astiassa samaan muotoon kuin marenkilevyt.
 Kermavaahtokerros ja banaanin viipaleita
Toinen marenkilevy jonka päälle on levitetty sitruuna-hyla-tuorejuustoa sekoitettuna kermavaahtoon





Koristeluun on käytetty kermavaahtoa jossa hitunen sokeria sekä suklaa- ja mantelirouhetta.
Marjoja ja hedelmiä kakun päälle mitä sesonki-aikaan löytynee, nyt ko. kakussa on viinirypäleitä antamassa vähän happamuutta makeaan hyökkäykseen.

suklaa moussen ohjeen löydät täältä
*http://maartila.blogspot.fi/2012/10/mansikka-suklaakakku-gluteeniton.html*

 Alla olevan kakku olen koristellut mansikkahillolla, kermavaahdolla, viinirypäileillä ja mantelirouheella.
Huomaan että käytän manteliruohetta aika runsaasti koska pidän siitä että kakuissa tai ruuassa on jotain pureskeltavaa ja mantelit ovat muutenkin ns. hyvää rasvaa.
Manteleita kutsutaan myös aivoruaksi ja sitä käytetään intiassa ihon hyvinvointiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti